Retourbeleid

Retourneren

Het is mogelijk om uw bestelling te retourneren. Als u niet tevreden bent met de artikelen die u hebt besteld, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen.

OPMERKING:

  • Houd er rekening mee dat we geen gratis retourzendingen doen, hier zijn kosten aan verbonden. 
  • Voor 1+1 deals moeten beide artikelen samen worden geretourneerd. We kunnen geen terugbetaling of winkeltegoed bieden als slechts één van de twee artikelen wordt geretourneerd.

RETOURPERIODE: Wij hanteren een retourperiode van 14 dagen waarin de klant zijn of haar pakket zonder opgave van reden kan retourneren. Deze 14 dagen beginnen wanneer het pakket is ontvangen. Houd er rekening mee dat de retourzending binnen deze 14 dagen naar ons moet worden teruggestuurd.

RETOURVOORWAARDEN: Alle artikelen moeten in een ongedragen en ongewassen staat, geschikt voor wederverkoop, met de labels nog aan het artikel, aan ons worden geretourneerd. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar.

RETOURKOSTEN: Retourkosten zijn voor eigen rekening,  afhankelijk van de koerier en het land van waaruit u uw pakket retourneert.


In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

1. De bestelling bevat nog alle bijbehorende onderdelen, componenten en de verpakking is onbeschadigd zoals ontvangen.
2. Het product is normaal behandeld; schade door onzorgvuldig handelen is uitgesloten.
3. Geopende of g
ebruikte producten; om hygiënische redenen accepteren wij geen retouren van geopende of gebruikte producten.
4. Het product bleek direct bij ontvangst defect te zijn.
5. Wij hebben het recht om de klant verzendkosten in rekening te brengen.
6. Een retour wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retour binnen deze periode officieel erkend en verwerkt.

*We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen gebruikt zijn of door eigen toedoen beschadigd zijn.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als uw bestelling voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden, volgt u de onderstaande stappen om het retourproces te starten:

- Stuur een e-mail naar: info@facce-amsterdam.nl
- Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:

- Bestelnummer
- Reden van de retouraanvraag
- Foto van het product in geval van schade
- Voornaam + achternaam van de klant
- Adres van de klant


Wij nemen dan contact met u op en geven u het retouradres. Stuur de retourzending nooit naar de afzender; wij sturen u het juiste adres nadat u ons hiervoor heeft benaderd. U, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van het terugsturen van het product.

Track & Trace:
Voor een veilige en traceerbare verzending van uw retour, is het noodzakelijk een track & trace code te gebruiken. Voeg deze code samen met het ingevulde retourformulier bij uw zending.

Aansprakelijkheid:
Houd er rekening mee dat wij niet aansprakelijk zijn voor verlies van de retourzending. Bij verlies kunnen wij geen terugbetaling verwerken.

De consument heeft een herroepingsrecht in overeenstemming met de volgende bepaling: Als de consument een natuurlijke persoon is die een transactie aangaat voor doeleinden die niet overwegend verband houdt met zijn of haar commerciële of beroepsactiviteit.

A. ANNULERINGSVOORWAARDEN

Herroepingsrecht

De annuleringstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde partij die niet de vervoerder is, de laatste goederen heeft ontvangen of geaccepteerd.
Let op: sommige producten zijn niet geschikt om te worden teruggezonden om redenen van hygiëne. Zo mogen verzegelde make-up producten die open zijn geweest niet geretourneerd worden.

Aangezien we met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen uitgevoerd zodra ze zijn geplaatst. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken tot de levering, dus een terugbetaling is niet mogelijk bij ontvangst van de goederen.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, FACCE-Amsterdam, hiervan op de hoogte stellen door middel van een duidelijke verklaring (bijv. per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing dit contract te herroepen. De herroeping is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor rekening van de koper.

Registratie voor zendingen onderweg

Aangezien onze goederen vanuit Azië worden verzonden, kunnen er langere transittijden zijn waarover wij geen controle hebben. Als de goederen al verwerkt zijn, is annulering niet mogelijk. Gelieve te wachten tot u de goederen hebt ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. Natuurlijk kunt u ons vooraf informeren over uw annulering. Natuurlijk kunt u ons vooraf informeren over uw annulering.

Om je de snelst mogelijke terugzending te garanderen, vragen we je om ons een verzendbevestiging te sturen.

Gevolgen van herroeping

Als je dit contract herroept, moeten we alle betalingen die we van je hebben ontvangen terugbetalen, met uitzondering van de verzendkosten (met uitzondering van extra kosten als gevolg van het feit dat u hebt gekozen voor een ander type levering dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden), onverwijld en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij bericht ontvangen van uw herroeping van dit contract en ontvangst van de goederen. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u hebt gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden voor deze terugbetaling kosten in rekening gebracht.

** ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT VERZONDEN NAAR ONS CENTRALE MAGAZIJN IN AZIË.